Beoordelingen

8,3
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,4
Comfort
7,8
Locatie accommodatie
8,4
Faciliteiten
7,7
Personeel
9,0
Waar voor uw geld
8,7

Beoordelingen

    anita
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    24 mei 2018

    Prima

    Ontbijt
    Ruime kamer
    Marion
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    22 mei 2018

    Het was een fijn hotel

    Geen ontvangst bij het ontbijt
    Een fijne kamer met gezellig uitzicht
    Jeanine
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    19 mei 2018

    echt een thuis gevoel!

    Noets
    Terras gezelligheid vriendelijkheid. Schone kamers.
    Krisztina
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    15 mei 2018
    Selchte WiFi en geen minibar
    Ontvang, Sten,ontbijt, feeling
    Carola
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    14 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Joost
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    11 mei 2018
    Sanitair op de kamer is wat gedateerd.
    Zeer vriendelijk personeel. Goede locatie
    Ank
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    10 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Peter
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    8 mei 2018

    prima bevallen

    Vriendelijke bediening
    Anton Vet
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    7 mei 2018
    Je krijgt het gevoel dat je thuis bent
    Willeke van Breugel
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    5 mei 2018

    Super verblijf, uitstekende prijs / kwaliteit

    Uitzicht, we keken uit op een dak vol met dakpannen. Positieve eraan, we hadden geen last van buiten geluiden. Heerlijk geslapen.
    prijs-kwaliteit verhouding. Kunt er heerlijk dineren voor een goede prijs.
    Henk
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    3 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Marissa
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    30 april 2018
    Nvt
    Mooi restaurant Goedkope kamer met heerlijke bedden.
    Diandra
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    30 april 2018

    Vriendelijke personeel, leuke hotel en heerlijk ontbijt

    Maarten
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    30 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    29 april 2018
    Kamers een beetje gedateerd
    Sfeervolle bar /restaurant
    Ruud
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    28 april 2018

    Heerlijke lokatie om te overnachten

    Yvonne
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    26 april 2018

    Heel erg goed.

    Eigenlijk was alles prima voor elkaar.
    Kamer was keurig het ontbijt erg goed. Ook de gemoedelijke sfeer is ons goed bevallen. Goede uitval basis voor de omgeving.
    Panos
    lu

    Beoordelingsscore

    8,8
    16 mei 2018

    You will regret if you will NOT choose to stay here !

    We are satisfied with our choise to visit the greater area of Groningen and staying at this pitoresque village and in your hotel ! Smiling young faces of the owners and personnal ! The dinning room attracted my interest ! Excellent breakfast, very nice cuisine with best prices, quality with quantity !
    Tom
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    8 mei 2018

    Great hospitality and super friendly staff serving on a teras with a beautiful view

    My pillow was like a balloon there was no sun side up eggs and bacon.
    Location good staff super friendly. Breakfast not that much choice but ok. Manly the hospitality was great. Gonna stay again if in the area
    Gay
    au

    Beoordelingsscore

    8,8
    6 mei 2018

    Delightful hotel

    Stairs only to the room, but not too difficult.
    Simple room with a good bed and shower. The dining room and bar were very lovely and the breakfast was good. The staff were friendly and helpful. Quiet location in a pretty town.
Beoordelingen worden geladen