Beoordelingen

8,3
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,4
Comfort
7,8
Locatie accommodatie
8,4
Faciliteiten
7,8
Personeel
9,0
Waar voor uw geld
8,7

Beoordelingen

    Henri
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    23 september 2018

    Prima hotel voor een nacht

    anouska
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    22 september 2018

    Top verblijf komen zeker terug

    Niks
    Gezelligheid goed personeel heerlijk gegeten
    Marco Verweij
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    21 september 2018
    Niks
    Huiselijke sfeer
    Maurice
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    20 september 2018
    Reactie op mijn mail - tafelresevering voor twee personen - is niet gekomen. Ik gokte dat het wel in orde zou komen (en dat bleek te lukken)
    Zakenlijke overnachting in een prima 'dorpshotel' en dan eten in een prachtig bruin café geeft 's avonds een vakantiegevoel. Heerlijk.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    16 september 2018
    Inrichting van de kamer was erg saai
    Ruime schone kamer en badkamer, heerlijk rustig, prima ontbijt, veel waar voor je geld
    Suus en Mars
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    16 september 2018

    Geweldig anders

    Niets. Je kan zeggen geen koffie of thee op de kamer maar beneden in kroeg is het juist gezelliger om bij krantje wat te drinken.
    Rust, entourage, eenvoud van alles maakt het juist zo bijzonder. Genoten.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    12 september 2018
    Eten was prima. Kamers volgens verwachting
    Laurencia
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    10 september 2018

    Prettig verblijf, lekker ontbijt en prima diner. Uiterst vriendelijk personeel

    Parkeergelegenheid en geen lift aanwezig
    Ruime kamer en fijne douche met harde straal.
    Rob
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    10 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    gerrit
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    10 september 2018
    openingstijden bar
    ontbijt en prettig personeel
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    8 september 2018

    Prijs kwaliteit correct

    Hendrik Geys
    be

    Beoordelingsscore

    6,2
    8 september 2018

    Onvoldoende

    Ontbijt, verouderde kamer Bekwaam heid personeel.
    Ligging hotel
    Mart
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    7 september 2018

    mooie uitval basis om Groningen beter te leren kennen.

    vriendelijk personeel, gemoedelijk.
    AnneMareike
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    4 september 2018

    Het was oke maar niet bijzonder

    Het eten ‘s avondshet
    Niet heerlijk en geweldig het was gezellig
    Jan
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    2 september 2018
    Mengkraan was niet, 1 wastafel lekte
    Goede kamer, aardig personeel alles netjes in orde.
    P.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    27 augustus 2018

    Leuk hotel

    De sfeer van het hotel, hygiëne en prima ontbijt.
    Martin
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    27 augustus 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Marja
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    26 augustus 2018

    We hebben het naar ons zin gehad.

    We kwamen de eerste dag per trein om 12.00 uur aan in Groningen, huurden een fiets en fietsten naar Stedum en verder een deel van de kerkenpadroute. We kwamen om 20.30 u. aan in Bedum. We konden toen niet meer eten in het hotel, dat was voor ons even een tegenvaller. We moesten op zoek naar een eetgelegenheid. De tweede dag hebben we de rest van de route gefietst en kwamen pas om 22.00 uur in het hotel aan. We vonden het om die tijd vanzelfsprekend niet meer in het hotel te kunnen dineren.
    Ontbijt en kamer waren goed.
    Dutch American traveler
    us

    Beoordelingsscore

    10
    21 september 2018

    Excellent stay. We enjoyed the hotel and the town of Bedum.

    It was all great.
    We loved this hotel. The room was well thought out with everything we needed. Plus the restaurant downstairs had excellent food and service.
    didi
    be

    Beoordelingsscore

    10
    6 september 2018
    het diner was perfect
Beoordelingen worden geladen